Aluvo

VMRG

VMRG-keurmerk groot

De vereniging Metalen Ramen en Gevelbranche

De VMRG is een vereniging van gevelbouwers die streeft naar optimaal comfort voor de eindgebruiker. Onder andere door samenwerking met haar partners in de branche. Maar ook door continue product- en procesverbetering, innovatie, opleiding en service, wordt de waarde van uw gebouw op lange termijn gegarandeerd. 

De VMRG heeft vier pijlers die we u op deze pagina toelichten. 

Belangenbehartiging

De VMRG komt op voor de belangen van haar leden. Namelijk de producenten van aluminium en stalen gevelelementen. Ook zijn zogenaamde VMRG-partners (voorheen ‘begunstigers’) bij de VMRG aangesloten. Dit zijn bedrijven die producten of diensten aan VMRG-leden leveren. Klik hier voor een overzicht van alle bij de VMRG aangesloten bedrijven.

Voorlichting en promotie

De vereniging draagt zorg voor continue vernieuwingen in en promotie van de metalen ramen- en gevelbranche. Door het VMRG keurmerk is bekendheid van de VMRG in de markt ontstaan. Zowel de professionele markt, als ook de particuliere markt en hun belangenorganisaties, weten de VMRG als voorlichtingscentrum te vinden. Alle activiteiten van de VMRG en haar bedrijven worden intensief gecommuniceerd op de website van de VMRG. 

Scholing, onderzoek, opleiding en kennisoverdracht

De VMRG biedt de VMRG bedrijven (waar nodig) bij- en nascholing aan en zet zich in voor gerichte kennisoverdracht en andersoortige informatievoorziening. Dankzij onderzoek en nauwe contacten met diverse overheidsinstanties en branchegerelateerde organisaties en bedrijven is de VMRG in staat om verenigingoverstijgend kennis en ervaring uit te wisselen. 

Beheer van het VMRG Keurmerk

Als belangenorganisatie waakt de VMRG over de kwaliteit van de producten en diensten van VMRG leden. Het uiteindelijke doel is kort maar krachtig: zorgen dat de afnemers van aluminium en stalen gevelelementen kwaliteit krijgen. Hiervoor volgen de VMRG leden de VMRG adviezen op en houden zij zich aan de voorschriften van de VMRG. De VMRG leden verdienen het keurmerk, omdat ze voldoen aan een zeer uitgebreid pakket van kwaliteitseisen. 

Aluvo project in beeld - VMRG

Het Voiceworks nieuwbouwproject in Almere, waarbij Aluvo de deuren, kozijnen en vliesgevel mocht produceren en monteren, is door de VMRG opgenomen in een prachtig filmpje. Een prachtig project in beeld, waarbij de vliesgevel heeft gezorgd voor een open en transparante werkvloer. Met deze moderne uitstraling is dit pand eigentijds en zorgt de open constructie voor een prettige werkomgeving.

Een project om trots op te zijn!