Aluvo

Geveltechniek

Perfectie in geveltechniek!

De gevel bepaalt de uitstraling van uw gebouw. Daarnaast is de gevel ook bepalend voor de identiteit van het gebouw maar ook van u, de gebouw eigenaar en/of huurder. Welke gevel past bij u? 

Naast de esthetische eigenschappen van de gevel zijn ook de technische waarden van groot belang. De gevel draagt enorm bij aan de energie besparingen binnen uw gebouw. Ook het binnen klimaat van het gebouw is positief te beïnvloeden door de gevel. Zaken als ventilatie, isolatie, zonwering en licht toetredingsfactoren worden allemaal geregeld door de gevel. Ook veiligheidsaspecten als inbraak- en brandwerendheid worden in het gevelconcept meegenomen. 

Geveltechniek, een zeer groot en belangrijk onderdeel van elk gebouw op esthetisch, technisch en financieel gebied. De gevel is een substantieel onderdeel van het budget en verdient ook daarom alle aandacht. Wij schuiven graag in een vroeg stadium bij u aan tafel. Zodoende kunnen we samen met u alle gestelde eisen uiteindelijk op een juiste wijze vertalen naar productie tekeningen. Aan de hand van deze tekeningen kunnen wij uw gevel produceren met materialen die voldoen aan de huidige normen en eisen. Vanuit ons eigen BIM centrum werken wij het gehele traject samen met u uit met moderne software.   

Geveltechniek; esthetiek, techniek en financiën; de gebieden waarbinnen wij samen met u naar de optimale oplossingen zoeken met als doel een top resultaat voor alle partijen. Uitgangspunt hierbij is dat wij een duurzame en circulaire gevel willen afleveren. 

 

VMRG-keurmerk groot

ALUVO is aangesloten bij de VMRG, de vereniging voor gevelbouwers. Zij streven naar een optimaal comfort voor de eindgebruiker. Onder andere door samenwerking met haar partners in de branche. Maar ook door continue product- en procesverbetering, innovatie, opleiding en service..

_MG_0228
Voiceworks Homepage