Aluvo

Calculator

Ben jij communicatief sterk, goed met cijfers en heb je bouwkundig inzicht? Wij zoeken jou! Voor onze afdeling verkoop hebben we extra rekenkracht nodig. Onze calculators kunnen het werk bijna niet meer aan en we willen daarom het team aanvullen met een extra collega.

Je houdt je als calculator bezig met het uitrekenen van binnenkomende aanvragen ten behoeve van het maken van de offerte. Jouw uitdaging is om gebruik te maken van slimme mogelijkheden, waardoor de klant de beste oplossing krijgt en ALUVO Geveltechniek deze kan realiseren.

Je bent accuraat en analyseert afwijkingen. Samen met de commercieel manager screen en verwerk je binnengekomen aanvragen. Je bent proactief, betrouwbaar en betrokken bij de klant. Meedenken in oplossingen is iets waar je blij van wordt. Daarnaast ben je gedreven om de door jou gecalculeerde projecten daadwerkelijk in opdracht te krijgen, je hebt de wil om te scoren!

Onze verwachting:

 
  • Technische opleiding, bijv. MTS-bouwkunde of werktuigbouw met feeling voor commercie.
  • Werk- en denkniveau op HBO niveau, door ervaring opgedaan of op basis van opleiding
  • Wij vinden het vooral belangrijk dat je gemotiveerd bent en de capaciteiten en affiniteit met calculeren hebt. Ervaring met calculeren is wel meer dan welkom natuurlijk!

Wat kun je verwachten:

 
  • Je kunt zowel op onze vestiging in Apeldoorn als in Nieuwleusen werken en ook gedeeltelijk thuiswerken is in overleg mogelijk.
  • We zijn een fijn team en hebben wat voor elkaar over, we zullen in de komende jaren verder gaan automatiseren, fijn als jij hier al ervaring in hebt en dat leuk vindt!
  • De salarissen zijn goed en de arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO Metaal en Techniek.

Over ALUVO Geveltechniek

 

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en monteren van aluminium ramen, deuren en gevelelementen. Dit voor zowel projecten in nieuwbouw als renovatie. Wij zijn constant op zoek naar positief ingestelde personen, die open en eerlijk communiceren en samen met de collega’s willen werken aan het uitbouwen van het succes van ALUVO Geveltechniek.

Heb je interesse? Als je meer wilt weten over deze functie dan kun je contact opnemen met Maaike Meppelink via mmeppelink@aluvo.nl