Aluvo

Projectleider

Ben jij klantgericht, ondernemend en heb jij sterke planningsvaardigheden? Wij zoeken jou! Als projectleider realiseer jij de best denkbare projecten, toon je ondernemerschap bij de realisatie, toon je vakmanschap op het gebied van projectmanagement en de benodigde techniek en onderhoud je een uitstekende relatie met onze klanten, collega’s en leveranciers.

Daarnaast ondersteun jij het Verkoop Team met raad en daad, stuur je het project team aan, bewaak je de planning en het budget, zorg je ervoor dat er tijdens de montage veilig, kwalitatief en efficiënt wordt gewerkt, coördineer je de afwijkingen en het meer-/minderwerk met de klant en zorg je voor tijdige facturatie. Jij bent de eigenaar van het project en zorgt uiteindelijk voor tevreden klanten, trotse medewerkers en een gezonde marge per project.

Onze verwachting:


  • Technische opleiding, bijv. MTS-/HTS Bouwkunde/Werktuigbouwkunde.
  • Werk- en denkniveau op hbo-niveau.
  • Aanvullende cursussen op technisch en commercieel gebied.
  • 4 jaar relevante projectgerichte ervaring in de procesindustrie, bouw en/of geveltechniek.

Wat kun je verwachten:

 
  • Je kunt zowel op onze vestiging in Apeldoorn als in Nieuwleusen werken en ook gedeeltelijk thuiswerken is in overleg mogelijk.
  • We zijn een fijn team en hebben wat voor elkaar over.
  • De salarissen zijn goed en de arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO Metaal en Techniek.

Over ALUVO

 

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en monteren van aluminium ramen, deuren en   gevelelementen. Dit voor zowel projecten in nieuwbouw als renovatie. Wij zijn constant op zoek naar   positief ingestelde personen, die open en eerlijk communiceren en samen met de collega’s willen werken aan het uitbouwen van het succes van ALUVO.

Heb je interesse? Als je meer wilt weten over deze functie dan kun je contact opnemen met Els ter Haar via eterhaar@aluvo.nl (HRM)