Toeleveranciers

De toeleveranciers van Aluvo behoren tot de topproducenten in de diverse branches.

Op Aluvo kunt u bouwen

Aluvo staat voor kwaliteit. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde toeleveranciers zoals Schüco, Alcoa en Pilkington. Onze VMRG-certificering is een bewijs dat de constructie en afwerking van onze producten aan de hoogste eisen voldoen. Onze aandacht voor het milieu blijkt uit ons lidmaatschap van de stichting AluEco.

Onze topproducenten leveren kwaliteit

Vooruitstrevend
Veiligheid
Betrouwbaarheid

Schüco en Alcoa

Schüco is met zekerheid de meest vooruitstrevende ontwikkelaar van op elkaar afgestemde systemen voor de productie van aluminium ramen, deuren en vliesgevels. Dit biedt de allerhoogste mate van zekerheid dat uit, op zich losse halffabrikaten, ook daadwerkelijk één kwaliteitsproduct ontstaat. Schüco-systemen kenmerken zich dan ook door een zéér hoge mate van veiligheid en betrouwbaarheid. Zij bieden de beste prestaties als het gaat om energiebesparing en kenmerken zich door een geringe mate van onderhoud.

Alcoa is wereldwijd toonaangevend op het gebied van aluminium. Als ontwerper, adviseur en leverancier van aluminium profielsystemen voor ramen, deuren en gevels stimuleert Alcoa Architectuursystemen de toepassing van aluminium in de architectuur. Alcoa slaat een brug tussen esthetica, efficiëntie, veiligheid en duurzaamheid, waarbij de specifieke voordelen van aluminium volledig worden benut. Wij ondersteunen het succes van onze klanten door uitzonderlijke waarde te creëren met vernieuwende oplossingen in producten en diensten.